15 thoughts on “> Adina Rosca si Catalin Calbeaza – Vino badita, hai mandrulita > NOU 2012

  1. Superba melodie, fara cuvinte…de interpretare nu mai zic…BRAVO ADINUTA…SI FELICITARI……SI partenerului tau iubit…mai vreau asemenea melodii
   va imbratisez cu mult drag

 1. nu am cuvinte pentru acesta melodie . e superrrrrr!!!!!!!! eu am facut sc la Cisnadie si am umblat pe meleagurile alea . La Sibiu , Fagaras, Rasinari, Gatu Berbecului . Imi pare fffff rau ca n-am ramas pe acolo , ca tare mi-s dragi muntiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! avem o tara ffff frumoasa si e pacat ca cei din conducerea tarii nu se ingrijesc de acest colt de rai de pe Pamant . Plange inima in mine ca am crescut la tara intre paduri , dealuri , ses si cand mergeam la munte imi venea sa iau un colt de munte cu mine . Treziti- va romani !!!!!!!!!!!!!!!!

 2. nu-mi vine sa cred
  acum am citit unde este zona de bastina a lui Adina . Exact ce zisem eu mai sus . ooooo!! nu- mi sa cred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  mai, frumuseteo !!!!!!!!!!!! tineti-o tot asa !!!!!!!!!!!!!!!! . eu sant din Iasi , dar imi plce muzica buna !!!!!!!!, chiar daca am o varsta !!!!!!!!!!. aseara am fost la o serata. N-am mai fost de multi ani la un local , dar se merita , sa mai lasi toate la o parte si 2-3 ore sa te relaxezi . cred ca ptr. sanatate e superrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!

 3. tine o tot asa adinutza,mi ar placea sa ne vedem sa ne aducem aminte de vremurile bune si de chefurile la care tu ne cantai cu vocea ta suprba la ceata de feciori si fete din cincu.

Leave a Reply